حجتالاسلاموالمسلمین بهجت پور، مدیر حوزههای علمیه کشور، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، به بیان هدف از سفر خود به استان خوزستان پرداخت و اظهار داشت: بازدید از استانها و مدارس علمیه بخشی از وظایفی است که مدیر حوزه علمیه به عهده دارد.
وی افزود: مدیر باید از مدارس علمیه سرکشی کند تا تأثیر سیاستها و برنامههایی که به مدارس ابلاغ میکند را بهخوبی درک کرده و اگر درجایی کمبود یا نقصی وجود داشت آنها را برطرف کند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران افزود: هدف دیگر بنده از این سفر عرض خدا قوت به مدیران، کادر، فعالان و اساتید مدارس علمیه به دلیل تلاش و پیگیریهای آنها برای تحقق برنامهها و سیاستهای مرکز مدیریت خواهران و همچنین پیگیری مشکلات و نیازمندیهای این عزیزان است.
حجتالاسلام والمسلمین بهجت پور خاطرنشان کرد: ۳۵ مدرسه علمیهای که در استان خوزستان وجود دارد ۳۵ نقطه روشن و امیدبخش بوده و همه آنها فوق انتظار ما و وظیفه خود تلاش میکنند، چراکه در این مدارس صرفاً فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و فرهنگی داخلی انجام نمیشود، بلکه تبدیل به بخشها و کانونهایی برای فعالیتهای خارج از حوزه شدهاند مانند فعالیتهای جهادی، تبلیغی و فرهنگی که همه مسئولیت دستگاههای فرهنگی و غیر حوزوی است، ولی خواهران ما به دلیل احساسی که نسبت به وظیفه دینی خوددارند در این میدانها ورود کردهاند.
وی، در ادامه گفت: حوزه علمیه خواهران بر این باور است آنچه واقعیت حوزه است فعالیتهایی است که در مدرس علمیه انجام میشود و ما باید خیالمان راحت باشد که در مدرسه عوامل و همکارانمان بهخوبی فعالیتهای خود را انجام داده و حمایت میشوند که الحمدالله مدیران مدارس در استان خوزستان همگی اندیشمند و سختکوش بوده و مسائل خود را میدانند و به فضل پروردگار در راستای اهدافی که مرکز مدیریت برای آنها تعیین کرده حرکت میکنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور ادامه داد: یکی دیگر از اهداف سفر بنده ایجاد پیوند مناسب میان حوزه علمیه خواهران با نخبگان و فعالان اجتماعی و فرهنگی است تا با همکاری همدیگر بتوانیم پیرامون مسائل و مشکلاتی که در جامعه مطرح میشود و ناشی از پیشرفت کشور است همفکری و همافزایی کنیم.
حجتالاسلاموالمسلمین بهجت پور در ادامه به بیان نقش بانوان در پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: همچنان که انقلاب اسلامی یکسویه عقلانی دارد، یکسویه عاطفی و احساسی نیز داراست که این دو از هم قابلتفکیک نیستند، حضور خانمها در عرصه انقلاب با توجه به عواطف پاک و زلالشان و نقش اثرگذاری که در جامعه دارند میتواند انقلاب را به سمت اهداف خود که همان زمینهسازی برای تمدن نوین اسلامی است، سوق دهد.
انتهای پیام